22 de familii au primit Crăciunul cu inima mai ușoară

Pe 22 decembrie spiridușii Rădăuțiul Civic au ajuns la 22 de familii nevoiașe din Rădăuți, cu pachețele cu bucurii. Datorită contribuției comunității am reușit, pentru încă un an, să facem ca Sărbătorile de Crăciun să fie puțin mai luminoase pentru câteva familii mai puțin norocoase.

Am pornit de la o listă de 15 familii, dar cum de ajutor au nevoie atât de mulți oameni, am crescut la 22 numărul familiilor la care ne-am dorit să ajungem.

Campania a început cu o colectă de bani, dar și de produse neperisabile, haine sau jucării. Voluntarii Rădăuțiul Civic i-au așteptat pe cei darnici la Centrul Comunitar timp de două zile, pe 11 și 18 decembrie. Rădăuțenii au adus de toate și au donat și bani. Am colectat 1.580lei (cash și transfer bancar) și alți 1.500 lei, donație primită de la Dani Ursachi/Ursachi Art Lemn.

Alături de alți voluntari am sortat ce donații în produse am primit, am cumpărat alimente din donațiile în bani, am pus totul în cutii și am etichetat.

Pe 22 decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun, am încărcat cadourile și am plecat spre casele acestor familii. Au fost momente emoționante.

Vă mulțumim pentru solidaritatea de care ați dat dovadă și pentru faptul că, datorită vouă, putem să facem atât de multe fapte bune!

Dă mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*