450 de zâmbete și puțină speranță în campania „Voluntar pentru comunitate”

🤝 Încheiem campania ”Voluntari pentru comunitate” cu inima plină de recunostință. Prin eforturile a peste 100 de voluntari am reușit să ajunge la 450 de persoane din 11 localități: Baineț, Bilca, Burla, Costișa, Dornești, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Măneuți, Rădăuți și Voievodeasa, într-o campanie de sprijinire a persoanelor cu situație materială dificilă. Am reușit să aducem zâmbetul pe fețele a zeci de oameni.

Am ajuns prin acest efort și la 77 de familii aflate în evidența Direcției de Asistență Socială de la Primăria Municipiului Rădăuți.

💗 Ne-au întâmpinat cu inima strânsă, în case sau curți pe care nu mai au putere să le îngrijească. În vârstă sau cu probleme de sănătate, dar demni, ducându-și traiul așa cum pot. „-N-am primit de când sunt așa un pachet” / „-Dumnezeu să vă răsplătească”. Sunt povești de viață care te cutremură și poate că lecția pe care am învățat-o în aceste săptămâni este să fim mai atenți la cei din jurul nostru. Un efort mic pentru noi poate însemna enorm pentru ei.

Le mulțumim voluntarilor, printre ei elevi și profesori de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, doamnei profesoare Loredana Circiu și preoților care țin legătura cu aceste familii nevoiașe și prin intermediul cărora am reușit să ajungem la ele. Mulțumim Școlii Speciale „Stântul Stelian” din Rădăuți pentru ajutorul important dat în distribuirea pachetelor. Mulțumiri speciale și Grupului civic „Inițiative pentru Bilca”, mereu săritor la astfel de inițiative și care ne-a ajutat cu distribuirea unor alimente.

➡ Ne-am dori să ajungem la mai mulți oameni care au nevoie de ajutor. Ne poți susține aici: https://www.radautiulcivic.ro/sustine-rc/ sau prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit, până la data de 25 mai 2023: https://www.radautiulcivic.ro/redirectioneaza/

Dă mai departe