Harta ajutoarelor trimise în Ucraina (update constant)

Atât timp s-a scurs de la acea dimineață când ne-am trezit cu vestea că în țara vecină a început războiul.

Dincolo de incertitudinea momentului, echipa Rădăuțiul Civic s-a mobilizat încă de la început, încercând să fie implicată cât mai activ în ajutorarea celor direct afectați de conflictul din țara vecină.

Despre cum s-au scurt ultimele șase luni am tot scris de-a lungul timpului, iar astăzi, pentru a marca ziua, am făcut o hartă a regiunilor din Ucraina unde am reușit să ajungem cu ajutoare umanitare.

Fie că a fost vorba de tiruri întregi, autoutilitare, mașini personale, transporturi organizate direct de noi sau cu ajutorul partenerilor din țara vecină, trăim cu mulțumirea că prin eforturile donatorilor și ale voluntarilor, am reușit să ajungem în aceste localități încercate.

Cele sașe luni de efort au presupus mii de ore de voluntariat, atât la cortul disponibil în punctul de trecere a frontierei de la Siret cât și la hub-ul umanitar deschis în Rădăuți, nopți nedormite, scrieri de proiecte pentru atragerea fondurilor, raportări de proiect și financiare, coordonare, proiecte cu voluntari din alte țări, corelare de nevoi și resurse, stres, nervi, zile proastre când parcă nimic nu ieșea bine, suferință pentru suferința celor cu care intram în contact, anxietate, oboseală și multe altele, dar, mai presus de toate, ultimele șase luni au fost o lecție despre puterea unei comunități și ceea ce se poate realiza atunci când bunăvoința este pusă în prim-plan.

Mulțumim tuturor celor care au ales să se alăture eforturilor noastre în ultimele șase luni, voluntari, donatori, parteneri, prin fiecare gest de solidaritate am reușit să completăm harta de mai sus cu câte un punct.

Ne puteți susține în continuare, astfel:
➡ Posibilitate de donație cu cardulhttps://www.radautiulcivic.ro/sustine-rc/
➡ Cont lei: RO43RNCB0241161686520001, Cod SWIFT: RNCBROBU
➡ Cont euro: RO38RNCB0074161686520002, Cod SWIFT: RNCBROBU, ambele deschise la BCR.
 Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/radautiulcivicSV

 Sponsorizări deductibile ale companiilor: https://www.radautiulcivic.ro/acorda-o-sponsorizare-deductibila/

Menționați în detaliile plății ,,Ucraina”.

Toate veniturile și cheltuielile Fondului de Solidaritate pot fi vizualizate în timp real, aici.

Mulțumim tuturor donatorilor și oamenilor cu suflet mare implicați în eforturile noastre, fiecare gest contează enorm pentru acei oameni în nevoie la care ajungem.

Acest efort nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor noștri care ne ajută să continuăm:

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Newsletter-ul solidarității pentru Ucraina (noiembrie 2022) - Rădăuțiul civic

Comments are closed.