Ajută un copil să meargă la școală

Dragi prieteni,

Zilele acestea toamna freamătă de emoții, de zarvă și de pregătiri pentru începerea școlii.De la mic la mare, copii, părinți și bunici, toți sunt prinși cu cumpăratul celor mai bune rechizite, hăinuțe și ghiozdănele pentru cei mici. Asta în cazul fericit, în care familia își permite aceste cheltuieli.Pentru unele familii, această perioadă nu vine cu forfota pregătirilor, ci cu tristețe pentru copii – care nu știu dacă vor avea cele necesare pentru a merge la școală și cu multă îngrijorare pentru părinți – care nu au posibilitatea să le ofere toate cele trebuincioase.

Pentru că un copil care merge la școală nu are nevoie doar de un rucsăcel cu rechizite. Mai are nevoie de un trening și adidași pentru orele de sport, de un șorț special pentru ora de desen, de uniformă și multe altele.Așa că ne-am gândit să venim către voi cu o nouă acțiune umanitară -“Ajută un copil să meargă la școală”.Dacă vreți să alungați tristețea de pe chipul acelor copii, lăsați mesajul “AJUT” la această postare de pe Facebook sau trimiteți-ne un e-mail la adresa radautiulcivic@gmail.com, iar noi vă vom trimite în privat numele și vârsta copilului pe care îl veți ajuta prin achiziționarea rechizitelor școlare de care are nevoie.

Dacă doriți să sprijiniți mai mulți copii, cu atât mai bine, menționați în comentariu. Ca să vă ajutăm, veți primi și o listă cu necesarul de rechizite în funcție de vârsta copilului primit.Indiferent că alegeți să puneți rechizitele într-un rucsăcel sau într-o sacoșă, noi vă rugăm să lăsați înăuntru un bilețel cu numele și vârsta copilului.În ce privește partea logistică, cei care vor dori să împărtășească bucuria copiilor personal, o vor putea face împreună cu organizatorii campaniei, iar pe cei care doresc doar să contribuie cu rechizitele, îi vom ruga să le aducă la sediul nostru, centrul comunitar.Poate vă gândiți că ne-am trezit târziu cu propunerea aceasta, dar acești copilași nu au nevoi doar la început de an școlar, ci pe tot parcursul anului. Acestea fiind spuse, sperăm să aveți o zi frumoasă și vă invităm la fapte bune urmate de bucurie și zâmbete pe chipuri de copii!

Cu prețuire,

Echipa Rădăuțiul Civic

Dă mai departe