Redirecționează 3.5 % din impozitul pe venit către Asociația Rădăuțiul Civic până pe 25 mai 2024

Tot ce ai regăsit pe acest site s-a întâmplat datorită unor oameni care au dat din timpul și din energia lor pentru că își doresc un oraș mai activ și mai dezvoltat. Proiectele implementate s-au făcut prin atragere de sponsorizări, prin contribuția financiară a membrilor grupului civic, din proiecte scrise și câștigate în competiții naționale sau internaționale din donații sau prin voluntariat.

Aici regăsești rapoartele noastre de activitate și bugetele asociației. Suntem singurul ONG din Rădăuți care publică anual un raport de activitate și un raport financiar, un standard de transparență pe care ni l-am asumat de la începutul asociației, din respect pentru toți cei care ne susțin.

Redirecționarea a 3,5% din impozit către Asociația Rădăuțiul Civic ne ajută să avem un impact mai mare în comunitate.

Dacă ai fost angajat în anul 2023, pentru veniturile realizate (salarii, convenții, pensii de peste 2000 lei), poți să redirecționezi 3.5% din impozitul tău pe venit către Asociația Rădăuțiul Civic. Practic, în loc ca acea sumă să meargă la stat, merge în susținerea acțiunilor civice și comunitare pe care noi le promovăm în Rădăuți și în împrejurimi.

Poți genera formularul automat și îl semnezi chiar cu mouse-ul sau cu degetul pe ecranul telefonului și ni-l trimiți pe radautiulcivic@gmail.com / pe Whatsapp la +40 741 975 076, iar noi îl depunem în formă electronică la ANAF până pe 25 mai 2024.

Poți depune și tu formularul la ANAF (la sediul de la domiciliul tău) sau ni-l poți transmite pe radautiulcivic@gmail.com și le depunem noi.

IMPORTANT! Dacă îl depunem noi, vei primi prin poștă o adresă de la ANAF, care face o dublă verificare, asigurându-se că ne-ai dat acordul să depunem formularul, la care nu trebuie să răspunzi. E o procedură standard a ANAF și o verificare suplimentară.

Termenul de depunere este 25 mai 2024.

Îți mulțumim! Continuăm să ne implicăm pentru o comunitate mai bună!

Dă mai departe