Rezultatele echipei „Rădăuțiul Civic”, recunoscute la Gala Tineretului din România

Gala Tineretului din România desfășurată la Bacău  s-a încheiat cu rezultate frumoase pentru echipa noastră. Pe lângă premiul al III-lea de la categoria „Incluziune socială”, grupul „Rădăuțiul Civic” a obținut și premiul de popularitate, proiectul nostru fiind cel care a obținut cele mai multe voturi pe platforma online a galei, un număr de peste 2500.

Proiectul grupului nostru civic s-a calificat în finala Galei tineretului din România, secțiunea incluziune socială, fiind selectat dintre peste 13 proiecte din toată țara.  Ne bucurăm și suntem mândri că pentru prima dată în cei patru ani de existență a Galei tineretului din România, municipiul Rădăuți din județul Suceava are proiecte premiate. Mulțumim tuturor celor care au susținut inițiativa noastră (https://goo.gl/2BZyr6), ne-ați demonstrat că cetățenii se pot mobiliza extraordinar și în comunități mai mici, iar toată această susținere nu face decât să ne motiveze să ne continuăm activitatea pentru comunitatea rădăuțeană.

 

 

Proiectul taberei educative pentru copiii casei de tip familial „Universul copiilor” din Rădăuți a apărut din dorința de a ajuta, de a da ceva înapoi comunității și a constat în organizarea unui număr de 4 sesiuni de educație non-formală pentru copiii instituționalizați de la această casă de tip familial care face parte din sistemul de asistență socială al Consiliului Județean Suceava și a unei tabere la mare, în care unii dintre copii au văzut pentru prima dată marea, o experiență de neuitat pentru ei. Tabăra a fost realizată cu sprijinul comunității, a cetățenilor.

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.