Scrisoare deschisă de la Rădăuți, către parlamentarii din județul Suceava. Scrie-le și tu!

Și la Rădăuți ne dorim o societate demnă unde nimeni nu e mai presus de lege

 

UPDATE:  Din rândul aleșilor, ne-a răspuns un singur domn: Cătălin Nechifor (Deputat PSD), care deși afirma deschiderea la dialog, la primirea unor întrebări punctuale din legile justiției, și-a șters comentariile și și-a modificat setările contului de facebook, astfel încât să nu mai poată primi „tag”. În final, revenind pe pe pagina de persoană publică, domnul deputat a ocolit răspunsurile la respectivele întrebări.

Întreaga discuție aici: https://www.facebook.com/radautiulcivic/posts/1982425632045416

„Cele mai importante lucruri de dobândit, după libertate şi democraţie, sunt identitatea şi demnitatea. Elita românească are aici o mare răspundere.” spunea Regele Mihai I al României.

Transmitem astăzi această scrisoare deschisă către toți parlamentarii din județul Suceava, în special către cei care sunt parte ai coaliției majoritare din Parlamentul României care susțin modificările toxice la adresa justiției, îngrijorați de stadiul în care au ajuns propunerile toxice pentru justiție. Ieri, milioane de români vorbeau despre modelul de moralitate al Regelui Mihai și despre idealurile noastre, ca națiune – să fim o națiune demnă, cu o democrație funcțională și un stat unde legea este respectată. Sperăm, măcar în ultimul ceas, să existe o tresărire și aleșii noștri să-și amintească că au ajuns acolo pentru a reprezenta interesul general al societății, nu interese particulare sau de grup.

Download (PDF, 180KB)

Mai jos,  puteți regăsi parlamentarii din județul Suceava:

  • din coaliția majoritară (PSD – ALDE) care susține modificările legile justiței:

  • din opoziție (PNL):

Dragă cetățean al județului Suceava, tu îți cunoști aleșii? Scrie-le și tu de ce e important ca în România nimeni să nu fie mai presus de lege. Ai datele lor de contact aici:

Download (PDF, 60KB)

Notă: Toate aceste date de contact sunt deja publice, printr-o simplă căutare pe internet.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.