Redirecționează 3.5 % din impozitul pe venit către Asociația Rădăuțiul Civic

Tot ce ai regăsit pe acest site s-a întâmplat datorită unor oameni care au dat din timpul și din energia lor pentru că își doresc un oraș mai activ și mai dezvoltat, iar proiectele implementate s-au făcut pe bază de voluntariat, prin contribuția financiară a membrilor grupului civic sau din donații. Dacă dorești să continuăm, te invităm să ne susții prin donații. Ne-am dori să facem mai multe, dar resursele ne sunt limitate.

Redirecționează 3.5% către Asociația Rădăuțiul Civic

Dacă ești angajat, din anul 2020 poți să redirecționezi 3.5% din impozitul tău pe venit către Asociația Rădăuțiul Civic (până anul trecut, procentul era de numai 2%).

Practic, în loc ca acea sumă să meargă la stat, merge în susținerea educației civice și a acțiunilor comunitare pe care noi le promovăm în Rădăuți și în împrejurimi. E simplu, poți face asta în 3 pași.

1. Descarci formularul 3.5% (Declarația 230) de aici:

2. Completezi Secțiunea I cu datele tale, îl scoți la imprimantă, îl semnezi (instrucțiuni aici – click)

La Secțiunea II, dacă vrei ca și anul viitor să sprijini educația civică și societatea civilă și 3.5% din impozitul pe venit să fie direcționați automat tot Asociația Rădăuțiul Civic (sumă care s-ar duce oricum la stat) poți alege ca această sumă să fie redirecționată și anul viitor, bifând acea căsuță.

3. Îl depui la punctul ANAF din raza domiciliului tău sau îl înmânezi unui coleg de al nostru. Sună la 0756 783 112 pentru a lăsa formularul unui coleg din Rădăuțiul Civic sau pentru a primi un formular. Dacă ai cont pe Spațiul Privat Virtual, poți să-l depui chiar online.

Îți mulțumim! Continuăm să ne implicăm pentru un oraș mai bun!