Alături de DGASPC Suceava în campania „Susținem performanța” – ediția 2021

Am ales și în acest an să ne alăturăm Campaniei “Susținem Performanța”, la invitația oamenilor de bine din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Suceava. În ciuda tuturor obstacolelor și traumelor suferite în copilărie, acești tineri au reușit să obțină rezultate deosebite. Bineînțeles, sprijinul nemijlocit al personalului în grija căruia se află și al cadrelor didactice a adus un aport considerabil rezultatelor frumoase. În acest an au fost premiați elevi de școală generală și liceu, tineri care urmează studii postliceale la zi, dar și studenți la instituții universitare în regim la zi.

Am ales 10 tineri din zona noastră cu performanțe notabile la învățătură (între 9.50 – 10) sau în domenii precum arte sau sport, provenind din centrele publice de copii sau private, din asistență maternală dar și din rețeaua de plasament familial. Emoțiile și zâmbetele lor pure ne-au molipsit, influențând starea noastră spirituală multe zile după întâlnirea cu ei. Povesti de viață impresionante, care ne dau fiori și pe care nu le vezi decât în filme, stau scrise în sufletul acestor copii. Greu de stăpânit imboldul de a îi lua în brațe și de a-i ține departe de orice greutăți urmează, dar, într-o clipă îți dai seama că în fața ta sunt niște adulți în miniatură, mult mai puternici decât ți-ai imagina.

Am încercat să le arătăm recunoștința noastră pentru viitorii medici, profesori, arhitecți sau orice vor decide ei să devină, cu un mic dar, personalizat în funcție de pasiunile, abilitățile și performanțele lor. 🎁📚Așteptăm cu entuziasm următorul an, în care să reușim să aducem mai multe zâmbete mai multor copiii cu rezultate deosebite. 😀

Comments

comments