Rădăuțiul a sărbătorit Ziua Copilului

Ziua de duminică, 30 mai, a fost despre bucuria copiilor, acea bucurie care s-a ridicat mai presus de ploaia de care am avut parte la început și care nu ne-a împiedicat să dansăm oricum, iar când norii s-au risipit și soarele ne-a binecuvântat cu a sa prezență, s-a dezlănțuit și distracția.

Am modelat baloane, am dansat pe coregrafiile unor melodii cunoscute pentru copii, alături de personajele din povești care ne-au fost alături, am jucat pălăria muzicală, țările, mima, ascunsa, rațele și vânătorii, statuile, șotron, am desenat cu cretă pe o stradă transformată în pietonal pentru prima oară în Rădăuți și mai presus de toate, am sărbătorit copilăria.

Animați de zâmbete copiilor, timp de trei ore, în Parcul Bogdan Vodă și pe drumul din fața Mănăstirii Bogdana, ne-am umplut de energia și inocența primilor ani de viață. Copii și părinți deopotrivă ni s-au alăturat, cu o bucurie care nu poate fi descrisă în cuvinte. Cei mai iscusiți și dezghețați copii au fost premiați cu baloane de săpun, bomboane, napolitane și apă.

Programul a continuat la foișorul din Parcul Central, acolo unde Primaria Municipiului Radauti a pus la dispoziția copiilor un alt program distractiv alături de personaje din povești, au împărțit modelaje din baloane și baloane cu heliu.

Mulțumiri organizatorilor fără de care aceste momente nu ar fi fost posibile: Primaria Municipiului Radauti, Consiliul Local Rădăuți, Casa de Cultura Radauti, Asociatia GAL Urban Radauti și voluntarilor asociației Rădăuțiul Civic.

Dorim să aducem mulțumiri speciale și elevilor de la Colegiul Tehnic Rădăuți care s-au alăturat voluntar colegilor noștri, cu a lor energie și bună dispoziție, precum și colegului nostru fotograf – Mihai Nicoara și fotografilor rădăuțeni Doru Clipa și Catalin Urdoi pentru modul în care au surprins aceste momente minunate trăite alături de copii.

Dă mai departe

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. 2021 din perspectiva Rădăuțiului Civic - Raport de activitate - Rădăuțiul civic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*