Lansăm fondul de solidaritate pentru vama Siret, jud. Suceava

? Lansăm fondul de solidaritate pentru vama Siret, jud. Suceava ? pentru a putea acoperi nevoi punctuale și conectate cu realitatea din teren.
În momentul de față sunt foarte multe alimente perisabile în vamă și există un risc de supraîncărcare, însă efortul va fi unul pe termen mai lung. Aici este adresa pentru depozitul de pe stadionul Siret: https://goo.gl/maps/aYG14A2wiVaiuKBA7, gestionat de ISU, care colectează alimentele neperisabile și care vor putea fi duse și peste graniță, în Ucraina, la populația care are nevoie.
Colegii noștri sunt prezenți zilnic la cortul Crucea Roșie. Astăzi am cumpărat lapte praf fără lactoză și materiale consumabile (pahare de carton) de aprox. 1.000 de euro și vom continua să aprovizionăm punctual cu ce este nevoie acolo.


Detalii pentru donații – ASOCIATIA RADAUTIUL CIVIC

? Posibilitate de donație cu cardul: https://www.radautiulcivic.ro/sustine-rc/
? Cont lei: RO43RNCB0241161686520001, Cod SWIFT: RNCBROBU
? Cont euro: RO38RNCB0074161686520002, Cod SWIFT: RNCBROBU, ambele deschise la BCR.
? Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/radautiulcivicSV

Alte informații utile:
➡ Formular de centralizare a disponibilității de cazare în județul Suceava. https://forms.gle/rFx5JpxfLzaN4mvW9, vă rugăm să-l oferiți tuturor celor care pot caza persoane. Baza de date a fost pusă la dispoziția Centrului pentru Refugiați din Rădăuți și la dispoziția ISU Suceava (sunt deja peste 100 de înregistrări pentru câteva sute de persoane), încercând în același timp să conectăm cererile cu disponibilitatea punctual, ajutând cazuri prin intermediul voluntarilor;
Formular pentru translatorii care pot fi fizic sau de la distanță de ajutor pentru persoane din vama Siret sau de la centrele care primesc refugiați (Rădăuți și nu numai): https://forms.gle/6moH2DtgZyKTo6Bu8
➡ La nivel județean s-a stabilit un dispecerat al refugiaților sub coordonarea ISU care poate fi contactat la tel. ‎0758 085 680 sau 0758 232 001. Puteți să anunțați din timp intențiile de a vă implica sau a sprijini cu donații de alimente, bunuri etc.

Later edit:

Cu ajutorul comunității, am reușit să trecem de primele zile la marginea conflictului, mai multe detalii despre activitățile din prima săptămână aici. Implicarea noastră continuă, ultimele acțiuni pot fi vizualizate aici, aici și aici.

Toate veniturile și cheltuielile Fondului de Solidaritate pot fi vizualizate în timp real, aici.

Dă mai departe

Trackback-uri și pingback-uri 4

  1. Prima săptămână la marginea conflictului din Ucraina - Rădăuțiul civic
  2. La marginea conflictului din Ucraina - continuăm! - Rădăuțiul civic
  3. La marginea conflictului din Ucraina - continuăm - săptămâna 2 - Rădăuțiul civic
  4. Primele zile la marginea conflictului din Ucraina... săptămâna 1 - Rădăuțiul civic

Comentariile sunt închise.