UPDATE – Am reușit! Copiii de la Școala Specială Rădăuți au nevoie de ajutorul nostru.

Update – Am reușit să colectăm suma necesară. Vă mulțumim din suflet! Copiii vor avea o nouă sală gastronomică. Vom reveni cu detalii.

Pe 23 octombrie prin intermediul Asociației Rădăuțiul Civic a început campania de fundraising pentru copiii de la școala specială Sfântul Stelian din Rădăuți. Strângerea de fonduri are ca scop remobilarea și punerea în funcțiune a atelierului de gastronomie, iar targetul urmărit este de 3.000 de euro în 30 de zile. Cu ajutorul Healing Hands această sumă va fi dublată, ajungând astfel la 6.000 de euro.

Proiectul este rezultatul colaborării dintre Asociația Rădăuțiul Civic cu ONG-ul Healing Hands, susținut de către compania doTerra. Colaborarea a fost posibilă datorită Lenei Anfimov, managerul de proiecte din cadrul Rădăuțiului Civic, care a avut funcția de intermediar între cauza Rădăuțiului Civic, ce se focusează pe ajutarea copiilor defavorizați și platforma de fundraising a ONG-ului Healing Hands, care încurajează donarea pentu strângerea de fonduri.

 „Țelul este de a oferi celor 180 de copii din cadrul Școlii Speciale, Sf. Stelian un spațiu unde să se simtă ca acasă. De asemenea, în cadrul ultimei vizite la școală  am constatat că mulți dintre copilași nu au bucuria de a-și pune o dorință în timp ce suflă în lumânările de pe tortul de ziua lor. Deși este un lucru obișnuit pentru noi, pentru acești copii este un sentiment unic de apreciere și apartenență” povestește Lena Anfimov, coordonatoarea proiectului.

O masă în oraș costă aproximativ 40 de ron. Donând acești bani către strângerea de fonduri pentru copiii de la școala specială Sfântul Stelian, ai ocazia de a ajuta un copil să mai copilărească încă o zi. Pentru a face o donație accesați link-ul: https://doterrahealinghands.org/match-program/fundraiser/540/nc-o-zi-de-copilrie.

Healing Hands, cunoscut drept un programul de dublare a donațiilor, susține consultanții doTerra în cadrul proiectelor în folosul comunității și eforturile umanitare desfășurate în propria țară sau în străinătate. Impactul acestui program s-a făcut resimțit, într-un mod pozitiv, pe trei continente: în Kenya prin construirea unei școli primare, a unei clinici și a unei fântâni cu apă potabilă. In România, printre multe inițiative, se remarcă strângerea de fonduri pentu 25 de copii care să aibă acces la școala online și dotarea cu echipamente medicale, precum concentratoare de oxigen pentru cei care nu își permit; dar și în Liban, prin formarea unui adăpost temporar și furnizarea de alimente pentru un grup de peste 150 de persoane, afectate de marea explozie din Portul Beirut.

Dă mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*